Hinnasto

  • Sairaalakuvaus 59€, sisältää 2 valitsemaanne käsiteltyä kuvatiedostoa, sisaruskuvauslisä sairaalalla 10€. Lisäkuvatiedostot 18€/kpl. Vastaava kuvaus voidaan tehdä kotiutumisen jälkeen studiolla (osoitteessa Lentokentäntie 35) tai asiakkaan kotona.
  • Kuvauspaketit; vastasyntyneen kuvaus, lapsi- ja perhekuvaus, odotuskuvaus, miljöökuvaus:

          MURU: 125€, sisältää 8 käsiteltyä kuvatiedostoa

           LOISTO: 189€, sisältää 16 käsiteltyä kuvatiedostoa

           KULTA: 280€, sisältää 40 käsiteltyä kuvatiedostoa.

Halutessanne valitsen kuvat puolestanne Kulta-pakettiin.

Lisäkuvat kaikkiin paketteihin 18€/kpl.

  • Ristiäis-/Nimiäiskuvaukset sekä hautajaiskuvaukset: Pyydä tarjous.
  • CV-kuvaus 
  • Yrityskuvaukset; henkilökuvaus, somen päivittäminen, kuvapankki yrityksen markkinointikäyttöön. Pyydä tarjous ja suunnitellaan juuri teille sopiva paketti.
  • Lahjakortit joko tiettyyn kuvaukseen tai haluamallenne summalle. Lahjakortin voi käyttää kuvauksen lisäksi kuvatuotteisiin. Lahjakortin voi saada joko postitse tai sähköisenä lahjakorttina sähköpostiin.

Asiakas saa kuviin täydet julkaisu- ja käyttöoikeudet. Kuvat toimitetaan kuvatiedostoina asiakkaan sähköpostiin. Kuvien toimittamisen jälkeen vastuu kuvien säilyttämisestä siirtyy asiakkaalle. Paperikuvia ja muita kuvatuotteita on saatavilla erillisen hinnaston mukaan, joka toimitetaan sähköpostitse.

Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Matkakustannukset sisältyvät hintaan Lappeenrannan sisällä (n. 10 kilometrin säteellä). Pidempien kuvausmatkojen  hintaan lisätään kohtuulliset matkakustannukset.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close